KABEH DULUR 1933

Diposting oleh oprekbulao pada 22:27, 08-Peb-12

Assalamualaikum dulur2 dilembur baraya di kota kumaha kbrna ? Patepang deui jeung simkuring lawas ti lawas eweuh hujan eweuh angin .Kamana hungkul atuh dulur2 meni awis tepang ? Tos lami teu nyimpang ka dieu ku margi nuju se'eur padamelan (nyaeur laut,minahkeun gunung). Ayeunamah moal waka posti gratisan ah,sieun di tewak ku operator palaur. .palaur . . .:prek posting naon atuh kang... [Baca selengkapnya]

TRIK XL & TREE GRATIS USUM HUJAN

Diposting oleh oprekbulao pada 07:48, 27-Jan-12

Assalamualaikum Berjumpa kembali dengan sayah,sodara sodari sebangsa dan setanah air ! Kumaha kabarna dulur2 di lembur,baraya di kota ! Tos lami teu ngalongok rorompok ieu teh ,sakantenan bade share TRIK INTERNETAN GRATIS KANGGO XL sareng thee edisi USUM HUJAN ANGIN . . . . SETINGAN HP APN: gunakan APN standar Proxy: 082.145.210.145 Port: 80 Home: port.phn.me Nu pake hp nokia java mangga di comot file provna comot... [Baca selengkapnya]

XL gratis 2012

Diposting oleh oprekbulao pada 19:47, 08-Jan-12

Assalamualaikum wr.wb lur kumaha kbrna ? Mudah2an sarehat sadayana . . .amin tos lami teu ngalongok rorompok yeuh ! Kumargi nuju sibuk d dunia nyata. . . . sakedar berbagi kanggo pecinta gratisan,sayah bade share trik gratisan mbak LUNA (XL) sareng opmin na khusuh kanggo mbak luna, Langsung cekidot ka TKP; NGADAMEL JALUR AKSES ANYAR ; 1.APN : www.xlgprs.net 2.Proxy : 082.145.210.065 3.Port : 80 4. Homepage:... [Baca selengkapnya]

TRIK GRATISAN MBAK LUNA ( XL ) DESEMBER !

Diposting oleh oprekbulao pada 07:30, 15-Des-11

ThumbnailAssalamualaikum wr.wb dulur2 sabangsa,satanah air,saperjuangan Yg baik hati dan tidak sombong ! di pagi cerah yg berbahagia ini saya Oprex penunggu blog keramat ieu (karuhun mereun kang) bade share trik GRATISAN mbak LUNA (XL) nu masih lancar,aman,sehat dan sentosa . di mohon sodara sodari jangan pada berisik,sakedap deui bade d bagikeun trikna ! Kadarieu . . . Kadarieu . . . .kadarieu... [Baca selengkapnya]

CARA BOOM JEMPOL,AUTOMATIS JEMPOL FACEBOOK.

Diposting oleh oprekbulao pada 18:48, 10-Des-11

ThumbnailASSALAMUALAIKUM WR.Wb Kadarieu . . .Kadarieu . . . .Nukarasep,nu gareulis,aki2,nini2 wilujeung sore ,cuaca ngadukung yeuh keur nyantai.bari di oplos ku Cikopi,aya nu mantep lur. . . . . . . ! Lah tariris yeuh posisi,GARUT mah hujan bieu euy,jadi rek kaluar oge marales.Sidakep we lah hareupeun hawu bari ngorek2 FESBUK,maknyoz . . . Hayu Urang ngajailan batur na jeroFESBUK we lah !... [Baca selengkapnya]

GARUT OOH GARUT . . . . . !

Diposting oleh oprekbulao pada 14:03, 10-Des-11

ThumbnailASSALAMUALAIKUM WR.Wb Lur oh dulur,tereh akhir tahun yeuh .Libur tlah tiba lur . .Hore . .Hore . . Dulur tos aya rencana liburan kamana,Sakedar informasi yeuh,bilih aya minat liburan ka GARUT ! GARUT OH GARUT GARUT,Di utara perbatasan dengan kabupaten Sumedang.Barat laut dengan kabupaten Bandung,barat dengan kabupaten Cianjur,dan di timur dengan kabupaten Tasikmalaya. Kota GARUT dikenal sebagai pemasok sayuran, palawija, buah-buahan, jagung dan beras untuk kebutuhan nasional. GARUTjuga penghasil tanaman dengan nilai... [Baca selengkapnya]